Τί είναι η Χριστιανική Επιστήμη;

Η Χριστιανική Επιστήμη σας βοηθάει να δείτε τον κόσμο μέσα από έναν πνευματικό φακό. Όταν κατανοείτε την επιστήμη πέρα από την έννοια του Χριστιανισμού, μπορείτε να βρείτε πνευματικές λύσεις στα προβλήματά σας και να ζείτε μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή. Η Χριστιανική Επιστήμη απαντά στα ερωτήματα που έχουμε όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας, όπως ο λόγος ύπαρξης, η φύση του Θεού και η πηγή της ευτυχίας και της υγείας.

Μάθετε περισσότερα 

Προσευχή και θεραπεία

Η Χριστιανική Επιστήμη διδάσκει μια αξιόπιστη μέθοδο πνευματικής θεραπείας μέσω επιστημονικής προσευχής και μεταφυσικής θεραπείας. Αυτή η προσευχή εμπεριέχει μια σαφή κατανόηση του Θεού ως του μόνου Δημιουργού και πηγή όλου του καλού, όπως υγεία, ευημερία και χαρά. Χιλιάδες καλά τεκμηριωμένες μαρτυρίες θεραπειών έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά μας από τον περασμένο αιώνα έως σήμερα.

Μάθετε περισσότερα

Λειτουργίες της εκκλησίας, Εκδηλώσεις κοινότητας, Αναγνωστήρια

Οι εκκλησίες, οι κοινότητες και οι ομάδες της Χριστιανικής Επιστήμης τελούν λειτουργίες την Κυριακή και συναθροίσεις την Τετάρτη. Υπάρχει κατάλογος των εκκλησιών που θα σας βοηθήσει να βρείτε μια κοντά σας. Τα Αναγνωστήρια είναι βιβλιοπωλεία όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της Χριστιανικής Επιστήμης και να συνεργαστείτε με άλλους που επίσης μελετούν και θέλουν να μάθουν περισσότερα για την Χριστιανική Επιστήμη. 

Εκκλησία του Χριστού, Επιστήμονος

Αιτήσεις Εγγραφής Μέλους   

Έμπνευση

Ο Κήρυκας της Χριστιανικής Επιστήμης

Ο Κήρυκας της Χριστιανικής Επιστήμης έχει έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Η πρώτη του έκδοση έγινε στα Γερμανικά, το 1903. Τα άρθρα και οι μαρτυρίες που δημοσιεύει ο Κήρυκας δείχνουν πόσο πολύ ο Θεός αγαπά τον καθένα στον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, μόρφωσης και εθνικότητας και πως αυτή η αγάπη αγγίζει τις καρδιές, φέρνοντας παρηγοριά και λύσεις.

Your Daily Lift και δημόσιες διαλέξεις

Υπάρχουν 54 πνευματικοί θεραπευτές και έμπειροι διεθνείς ομιλητές σε 15 χώρες που κάνουν ομιλίες για την Χριστιανική Επιστήμη σε όλο τον κόσμο. Επίσης, αυτοί οι ομιλητές προσφέρουν ένα γεμάτο έμπνευση ηχητικό μήνυμα 2 λεπτών σε απευθείας σύνδεση που ονομάζεται Your Daily Lift (Καθημερινή ανύψωση) και μεγαλύτερες παρουσιάσεις αυτοπροσώπως. 

Daily Lift  Διαλέξεις  Ομιλήτρια  

Αγγλικές δημοσιεύσεις

Άλλα περιοδικά που εκδίδονται από τον Εκδοτικό Οίκο της Χριστιανικής Επιστήμης περιλαμβάνουν το The Christian Science Sentinel (μηνιαίο), το The Christian Science Journal (μηνιαίο), The Christian Science Monitor (ειδήσεις 24/7) και το Christian Science Quarterly (Βιβλικά Μαθήματα).