Mitä Kristillinen Tiede on?

Kristillinen Tiede auttaa sinua näkemään maailman henkisten linssien läpi. Kun ymmärrät kristinuskon takana olevan tieteen, pystyt löytämään henkisiä ratkaisuja ongelmiisi ja elämään parempaa ja terveempää elämää. Kristillinen Tiede vastaa kysymyksiin, joita jokainen tekee elämänsä jossakin vaiheessa, kuten esimerkiksi olemassaolomme tarkoitus, Jumalan luonne sekä onnen ja paranemisen lähde.

Lue lisää 

Rukous ja parantaminen 

Kristillinen Tiede opettaa luotettavan henkisen parantamismenetelmän tieteellisen rukouksen ja metafyysisen hoidon avulla. Tämä rukous sisältää selkeän ymmärryksen Jumalasta ainoana Luojana ja kaiken hyvän lähteenä mukaan lukien terveys, hyvinvointi ja ilo. Aikakauslehdissämme on julkaistu tuhansia oikeaksi vahvistettuja todistuksia paranemisista viime vuosisadan aikana.

Lue lisää

Kirkot, lukusalit ja nettiyhteisö

Kristillisen Tieteen kirkot, yhdistykset ja ryhmät pitävät sunnuntaisin jumalanpalveluksia, keskiviikkokokouksia ja pyhäkoulua. Lukusalit ovat kirjastoja, joista voit ostaa Kristillisen Tieteen tuotteita ja keskustella muiden kanssa, jotka myös opiskelevat ja haluavat tietää enemmän Kristillisestä Tieteestä. Kirkoista ja lukusaleista on hakemisto (katso tämän sivun oikea sarake), josta voit etsiä sinua lähinnä olevan.

Lisää Kristuksen Tieteilijäkirkosta

Jäsenhakemukset   

Inspiraatio

Viestin

Kristillisen Tieteen Viestin ilmestyy sekä painettuna että nettiversiona yli 20 kielellä. Sen ensimmäinen painos ilmestyi saksaksi 1903. Artikkelit ja todistukset, joita Viestin julkaisee, osoittavat, miten paljon Jumala rakastaa jokaista tässä maailmassa riippumatta iästä, sukupuolesta, taustasta ja kansallisuudesta ja miten tämä rakkaus koskettaa sydämiä tuoden lohdutusta ja ratkaisuja.

Your Daily Lift ja julkiset esitelmät

15 maassa on 54 henkistä parantajaa ja kokenutta kansainvälistä puhujaa, jotka pitävät esitelmiä Kristillisestä Tieteestä kautta maailman. Nämä puhujat esittävät myös kahden minuutin innoittavia äänitteitä verkossa nimeltään Your Daily Lift  sekä pidempiä videoesityksiä henkilökohtaisesti. 

Your Daily Lift Esitelmiä Luennoitsijat

Lapset ja nuoret

Verkkopyhäkoulu

Useita pyhäkouluryhmiä on tarjolla eri ikäisten ja eri aikavyöhykkeiden tarpeisiin.

Lue lisää englanniksi

Englanninkieliset julkaisut

Muita Kristillisen Tieteen Julkaisutoimikunnan toimittamia aikakauslehtiä ovat The Christian Science Sentinel (kerran viikossa), The Christian Science Journal (kerran kuukaudessa), The Christian Science Monitor (uutisia 24/7) ja The Christian Science Quarterly (neljännesvuosittain ilmestyvä raamatunopiskeluvihko).