Met iemand spreken of om hulp vragen

De officiële lijsten van de personen en de mogelijkheden die hieronder worden vermeld vind je in De Heraut van Christian Science hier, of in de gedrukte uitgave, of klik op het blauwe vierkantje in de kolom aan de rechterkant van deze pagina. Wij verheugen ons erop om met je te praten!

Christian Science practitioners en leraren   

Two pracitioners in a conversation

Practitioners en leraren zijn fulltime bereikbaar om met iedereen waar en wanneer ook te spreken en te helpen door gebed. Zoek gerust contact met een practitioner of leraar via telefoon, e-mail, Skype, SMS tekst, brief, enzovoort, of breng een bezoek aan zijn/haar kantoor. Als je geïnteresseerd bent, kun je zonder meer iedere leraar benaderen (hij/zij hoeft niet in dezelfde plaats te zijn waar je woont), om meer te weten te komen over het volgen van een cursus, “Eerste cursusonderricht” genoemd.

Christian Science verpleegkundigen

Two practitioners enjoying a conversation

Christian Science verpleegkundigen helpen mensen die vakkundige en praktische hulp nodig hebben terwijl zij vertrouwen op Christian Science behandeling voor genezing. Christian Science verpleegkundigen cultiveren een genezende atmosfeer en helpen mensen zo normaal mogelijk te leven terwijl de genezing plaatsvindt. Je kunt contact opnemen met een Christian Science verpleegkundige en vragen stellen over hun diensten. 

Christian Science Leeskamer-bibliothecarissen

Chicago, IL, Christian Science Reading Room

Je kunt gewoon iedere leeskamer binnengaan. De bibliothecaris zal je vragen graag beantwoorden of je helpen de lijst van mogelijkheden te vinden op deze site. Je kunt leeskamers bij je in de buurt vinden doormiddel van het blauwe vierkantje in de rechter kolom op deze webpagina. 

Online gemeenschap

Een online hulpgroep verwelkomt iedere nieuwkomer en iedere Christian Scientist. Word deel van deze wereldwijde groep van geestelijk denkers met verschillende achtergronden die gesprekken voeren en samen vraagstukken onderzoeken.

Contacten met pers en wetgevers 

Het Pers-Comité is de naam van de afdeling van de Christian Science kerk voor mediarelaties en wetgeving. Samen met de manager en tevens woordvoerder in Boston (in het Engels), zijn er 135 woordvoerders (in het Engels), verspreid over de Verenigde Staten en in andere landen over de hele wereld.

De Christian Science prediker 

Het is normaal dat mensen willen praten met een geestelijk leider van de kerk. De Christian Science prediker is dag en nacht beschikbaar. Dat komt omdat onze geestelijk leider geen persoon is, maar twee boeken: de Bijbel en Wetenschap en Gezondheid met Sleutel tot de Heilige Schrift van Mary Baker Eddy. Je kunt met al je gedachten en vragen terecht bij deze boeken, en je zult de antwoorden en de hulp vinden die je zoekt.

Voor andere vragen 

Check de Contact us bladzijde (in het Engels)

Christian Science Leraren

Op deze bladzijden vind je onze lijst van geautoriseerde Christian Science Leraren overal ter wereld.