Ervaringen van genezing uit het leven gegrepen

Christian Science verandert het leven ten goede op velerlei manieren. Zij verbetert de gezondheid en heeft fysieke genezing tot resultaat. In bijna 130 jaar zijn er meer dan 80.000 genezingen zoals die hieronder, geverifieerd en gepubliceerd door de The Christian Science Journal, Christian Science Sentinel en The Herald of Christian Science. Andere mogelijkheden om over genezing te horen, zijn de onderstaande video’s (Engels) te bekijken en/of een woensdag-getuigenisbijeenkomst te bezoeken online of bij je in de buurt. 

Video's

 

Video’s over genezing

Artikelen 

Stroke symptoms gone

Binnen een paar dagen was ik vrij van alle symptomen en pakte mijn dagelijkse activiteiten weer op; ik was volkomen genezen.

Skin cancer eradicated

Ik realiseerde mij dat de fysieke genezing een natuurlijk gevolg was van het betere inzicht dat ik had verworven van Gods aanwezige liefde en macht, en mijn relatie tot Hem.

Vision restored

In de weken die volgden, werd mijn gezichtsvermogen steeds beter. En toen op een ochtend, terwijl ik in mijn auto stapte, zag ik opeens het heldere groen en diepe bruin van de bomen en de prachtige blauwe lucht. Ik zei hardop: “Hallelujah!” uit louter dankbaarheid voor de vrijheid en het betere gezichtsvermogen dat ik gekregen had.

Lees meer artikelen over genezing

Woensdag-getuigenisbijeenkomsten

Bezoek een bijeenkomst online (in het Engels) of bij je in de buurt en luister naar de inzichten, ervaringen, en genezingen die andere bezoekers hadden als resultaat van hun gebed en studie van Christian Science.