Hvad er Kristen Videnkab?

Kristen Videnskab hjælper os til at se verden gennem en åndelig linse. Når vi forstår videnskaben bag Kristendommen, så kan vi finde åndelige løsninger på vores problemer og leve et bedre og sundere liv. Kristen Videnskab besvarer de spørgsmål, vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv stiller såsom grunden til, at vi er her, hvad Guds natur er og kilden til lykke og helbredelse.

Læs mere 

Bøn og helbreden

Kristen Videnskab lærer os en pålidelig metode til åndelig helbreden gennem videnskabelig bøn og metafysisk behandling. Denne bøn indbefatter en klar forståelse af Gud som den eneste Skaber og kilden til alt godt såsom et godt helbred, velbefindende og glæde. Tusinder af veldokumenterede vidnesbyrd om helbredelse er blevet offentliggjort i vores tidsskrifter i løbet af det sidste århundrede.

Læs mere

Kirker, Læseværelser, og online-forum

Kristen Videnskabs kirker, samfund og grupper afholder søndagsgudstjenester og onsdagsmøder. Der findes en fortegnelse, hvor man kan søge efter den nærmeste kirke.Læseværelser er boghandeler, hvor man kan købe Kristen Videnskabs udgivelser og komme i forbindelse med andre, som også gerne vil vide noget mere om Kristen Videnskab.

Mere om Kristen Videnskabs Kirke 
Ansøgning om medlemskab  

Inspirere

Kristen Videnskabs Herold

Kristen Videnskabs Herold i trykte og online versioner findes på mere end 20 sprog. Den første udgave udkom på tysk i 1903. De artikler og vidnesbyrd, som Herolden offentliggør viser, hvor meget Gud elsker enhver af os, uanset alder, køn, baggrund og nationalitet, og hvordan denne kærlighed rører vores hjerter og bringer trøst og løsninger på problemer.

Your Daily Lift og offentlige foredrag

Der er 54 åndelige helbredere og erfarne internationale foredragsholdere, som giver foredrag over hele verden. Disse foredragsholdere giver også 2 minutters inspirerende lydklip online kaldet Your Daily Lift plus længere personlige præsentationer.

Your Daily Lift Oredrag Mød foredragsholderne

Publikationer på engelsk

Andre tidsskrifter offentliggjort af The Christian Science Publishing Society indbefatter Christian Science Sentinel (ugentligt), The Christian Science Journal (månedligt) og The Christian Science Monitor (nyheder døgnet rundt).